FESTIVALER og UDSTILLINGER

4.-5. maj 2024 – Saltum Uldfestival

Saltum uldfestival blev til noget trods rygter om det modsatte, og det er glædeligt. For mage til liv og festlige dage skal man lede længe efter.
Jeg er stadig sammen med gruppen Danish Craft Kit, som har skiftet navn til Det Kreative SelVskab. Vi dækker tilsammen Garn, strik, broderi og løbbinding i mange afskygninger. Stadig med Kits som fællestræk, så man hurtigt kan komme igang med herlighederne.


15.-16. juni 2024 – Garn uden grænser

Garn uden grænser finder sted i Sønderborg på flere lokaliteter. Det er en vældig fin festival med masser humør. Jeg satser på at have mine kits med i tysk oversættelse, til glæde for de mange tyske gæster. Og måske er min bog også udkommet på engelsk inden. Det er et spændende perspektiv.
Også her står jeg sammen med Det Kreative SelVskab og jeg glæder mig til at møde alle jer, der lægger vejen forbi.


12.-15. september 2024 – Fanø Strik

Besøg det stemningsfyldte Sønder Ho til Fanø Strik, og mød mig sammen med Det Kreative SelVskab, som holder til ved Uldstuen i Sønder Ho.
I Sønderho finder du ikke kun strik, men også mange andre spændende håndværk. Og der er gratis entré!
Der bliver mulighed for at se og købe min bog og fine små løbbundne ting.
Jeg har selvfølgelig alle de gamle kits og flere nye med, så man selv kan at prøve kræfter med løbbindingen.